Stichting Sint in Moerdijk 
Daar word aan de deur geklopt
 
 
 

Wilt u ons helpen?

Uw hulp is van harte welkom!

Er zijn meerdere mogelijkheden om ons te helpen. Deze mogelijkheden worden hieronder nader belicht.

 

  • Sponsoring

De pakjesfabriek van Sinterklaas moet natuurlijk goed onderhouden worden en de machines moeten van de nodige grondstoffen worden voorzien. De Pieten dragen hun technische steentje bij; hopelijk bent u bereid om in financiële zin uw steentje bij te dragen!

U kunt uw bijdrage overmaken op IBAN: NL21RBRB0706320093 ten name van Stichting Sint in Moerdijk

Ook voor andere vormen van sponsoring staan wij natuurlijk open. Snoepgoed en fruit zijn daar mooie voorbeelden van, maar ook andere gestes zijn van harte welkom!

  • Sponsorkliks 

Met Sponsorkliks kan u nu zelf een financiële bijdrage leveren.

Het concept is heel simpel. Bestel via de SponsorKliks-pagina bij alle bekende webwinkels waar u normaliter ook al koopt. Van alle aankopen wordt een commissie maandelijks aan onze stichting uitbetaald! 

U betaalt niets extra!

 Hoe werkt het? Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging of stichting. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert jouw vereniging hier direct van!

U ziet dat op deze wijze, u ons gratis kan sponsoren.

 

  • Helpende handjes

Wilt u ons helpen bij onze activiteiten? Sinterklaas en zijn Pieten zullen daar blij mee zijn!

 

 

Uw aanbod voor helpende handjes kunt u kenbaar maken via ons contactformulier: