Stichting Sint in Moerdijk 
Daar word aan de deur geklopt
 
 
 

Welkom op onze website!


Fijn dat u ons wilt leren kennen! Wij hopen dat u via onze website de door u gewenste informatie kunt vinden. Via het contactformulier kunt u vanzelfsprekend aanvullende informatie opvragen. Ook zijn wij graag bereid om persoonlijk contact met u op te nemen.

________________________________________________________________________ 

Impressum 

Stichting Sint in Moerdijk is op 4 augustus 2017 opgericht. De stichting is gevestigd in de gemeente Moerdijk en heeft als doel: het organiseren van een pakjesavond rond het feest van Sinterklaas voor kinderen van gezinnen woonachtig in de gemeente Moerdijk die hiervoor niet zelf de benodigde financiële middelen hebben, en het verrichten van al wat hiermee verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn.

De stichting beoogt het algemeen nut en heeft geen winstoogmerk.

Stichting Sint in Moerdijk is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

 

Disclaimer: aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend.

Nieuws:

Stichting Sint in Moerdijk officieel opgericht!

Met gepaste trots delen wij mee dat op 4 augustus 2017 in het bijzijn van notaris mr. A.F.M. de Vos van Signa Notarissen te Zevenbergen de akte is gepasseerd tot het oprichten van de stichting Sint in Moerdijk!

Een stukje uit BN de Stem van 26-11-2016

https://www.bndestem.nl/moerdijk/sint-heeft-een-garage-vol-cadeaus-voor-armere-kinderen-in-zevenbergen~a80fa3a6/?referrer=https://www.google.com/